به گزارش خبرنگار رویداد حسین درخشان وبلاگ نویس زندانی که بیش از یکسال است از وضعیت او خبر موثقی در دست نیست در شرایط بسیار خطرناکی قرار دارد.
وی که حداقل مدت 8 ماه را در انفرادی سپری کرده به علت فشارهای روحی ناشی از بازجویی و شکنجه های مختلف دچار آسیب های جدی بدنی بر اثر واکنشهای غیر ارادی شده است.
در همین ارتباط یک منبع آگاه به خبرنگار رویداد گفت که حسین درخشان تنها دو خواسته دارد: "اول اینکه وی را در دادگاه محاکمه نمایند و سریعتر حکم برای وی صادر گردد تا از این وضعیت نا مشخص خارج شود."
این منبع آگاه با اشاره به اینکه درخواست دوم این وبلاگ نویس بسیار دردآور است افزود: "وی تنها می خواهد شرایط نگهداری وی "کمی" انسانی تر باشد و با وی برخورد انسانی نمایند. اجازه استفاده از آب تمیز و دستشویی را داشته باشد و رفتارهای تحقیر آمیز بازجویان کمتر شود."
در یکسال اخیر حسین درخشان به شدت تحت فشار بوده تا اعتراف کند برای سازمان جاسوسی سیا فعالیت می کرده است. وی در بازجویی ها این اتهام را پذیرفته اما در بازپرسی اعلام کرده اعترافاتش تحت فشار بوده است.
کد خبر : 110687
در مورد این مطلب نظر بدهید:
- نظرات حاوی کلمات و عبارات رکیک و غیر اخلاقی منتشر نخواهد شد.
- از نوشتن نظر خود به صورت فینگلیش خودداری نمایید.
- برای نوشتن نظرات به فارسی از صفحه کلید رویداد استفاده کنید.
- برای پاسخ به نظرات دیگران از قسمت Reply همان نظر استفاده کنید.
- قسمت هایی که با علامت * مشخص شده اند را حتما پر کنید.
کدوم منبع آگاه این رو گفته؟